Creativitatea este un muschi – interviu cu Ana Ularu


Data publicării: 25/03/2011

Ana Ularu s-a nascut pe 26 iunie 1985 la Bucuresti. 2+6 = 8, adica cifra ei norocoasa. Ana este superstitioasa si la fiecare proiect in care se implica dezvolta tabieturi de la care nu se abate: inainte de spectacol vine la machiaj in aceleasi haine, mananca aceeasi “prajiturica” sau doarme cu o carte sub perna. Joaca pe scena si in filme de cand era mica. De aproape doi ani, canta cu Sunday People.

Mai si deseneaza, desi e prea autocritica ca sa-si faca lucrarile publice. Din 1 aprilie o poti vedea in “Periferic”, in rolul Matildei, o puscariasa eliberata pentru o zi, timp in care incearca sa-si incheie conturile cu trecutul si sa fuga din tara. Ana este si coperta celui mai recent numar al Decat o Revista.

Multumim prietenilor de la casa de productie Commitet si lui Radu Apetroaia pentru ajutorul binevenit pe care ni-l dau la fiecare interviu. Si, bineinteles, multumim inca o data echipei dragi de la Decat o Revista pentru implicarea si ideile bune cu care au contribuit la acest interviu.