superscrieri

Superblogging pentru reteta unei dimineti prietenoase


Data publicării: 09/09/2011

Primul ingredient: premiile Superscrieri, de care suntem mandri ca incurajeaza si participarea bloggerilor si autorilor virtuali, prin deschiderea catre mediile online.

Al doilea ingredient: blogurile/bloggerii – important pentru savoarea informatiei, a creativitatii si a inspiratiei.

Asa am inceput noi bine dimineata, datorita celor de la Standout, care au fost atat de draguti sa ne invite astazi la un mic dejun informal, precum si celor de la Cantina Sport Bar, care ne-au asigurat gustarile savuroase si cafeaua. Ne bucuram ca am putut sa le si vorbim bloggerilor prezenti la intalnire despre concursul Superscrieri, nu doar sa le tastam. Speram ca le-am facut pofta de ce “coacem” noi aici si ii asteptam cu superinscrieri!

Si asa, din vorba-n vorba, am avut sansa sa gustam si noi cateva lucruri interesante (mai din culise). Uneori, de exemplu, articolele pentru care bloggerii pun cel mai mult suflet nu sunt si cele mai comentate sau intelese, din pacate. Am aflat si ce mai pun la cale pentru a imbunatati situatia din peisajul social media, dar o sa-i lasam pe ei sa dezvaluie despre ce e vorba.

Si, ca sa nu uitati, va reamintim noutatile legate de Superscrieri: prelungirea datei de inscriere pana pe 30 septembrie si participarea lui Vlad Petreanu ca presedinte al superjuriului. Spread the news and keep it friendly!