venisaj ciorne 1.0

S-a lansat Ciorne 1.0, expozitie de oameni si idei in devenire


Data publicării: 23/09/2011

Dupa aproape cinci luni de strans, aranjat, scris, gandit si bricolat, Ciorne 1.0 a venit pe lume in seara de 22 septembrie 2011, cu o mansarda plina de oameni disecand panourile noastre de pluta. Planuri de arhitectura, obiecte de moda, proiecte de afaceri, schite de animatii, bijuterie sau notite pe marginea unui script de film – doar cateva din motivele pe care Ciorne 1.0 le ofera privitorului de a se abandona morfologiei unor idei, intr-o demonstratie ca la baza creativitatii se afla, mereu, aspecte dintre cele mai practice.

Ne-am bucurat sa-i avem alaturi si pe cativa dintre oamenii carora le-am expus ideile (echipa MTR, dl. Mircea Bortun, Ionut Negrila, reprezentanti Let’s Do It RomaniaDaniel Petrescu, Stefan Romanu, Sebi Barlica, Radu Manelici,  echipa Patrician), iar pe la mijlocul serii ne-am trezit si cu o camera video printre exponate, din aceea mare, de televiziune.

Noi va spunem ca a fost frumos si ca suntem extrem mandri de expozitia Ciorne 1.0. In caz ca nu ne credeti, dati o fuga prin Caffffe Creativa, in urmatoarele 3 saptamani, sa va convingeti. Programul de vizitare este in fiecare zi lucratoare intre 10:30  si 18:30. Pentru a vizita in afara programului este nevoie de un grup de minimun 7 persoane si de un email la corina.barbu@ffff.ro.