ING ne invită în Tabăra Înălțătorilor de Zmeie


Data publicării: 16/07/2014

În această vară, ING Bank România sărbătorește 20 de ani de când susține oameni hotărâți și pasionați să-și clădească visurile. Doritori să continue să înalțe zmeie alături de cei care cred cu tărie în propriul ideal, ING Bank a organizat Tabăra Înălțătorilor de Zmeie, o tabără educațional-inspirațională ce va avea loc între 2-3 august pe plaja de la Vadu. Este dedicată tuturor celor care doresc să-și vadă pasiunea prinzând contur și gata de a pune în mișcare afacerea sau proiectul la care au tot visat.

Te poți înscrie până pe 25 iulie pe www.kiterunners.ro la workshop-ul care te interesează cel mai mult, cele mai tari 20 de aplicații urmând să fie selectate pentru a lua parte la atelierul dorit. În plus, pe baza aplicației și în urma prezenței de spirit de la atelier, câte un participant din fiecare workshop ajunge în bătălia finală din care trei înălțători de zmeie vor câștiga o “excursie educațională” în Europa, în domeniul lor.

Deschiderea va fi realizată de către Mircea Toma care va povesti despre idei creative, jurnalism și puterea cuvintelor. Ulterior, atelierele structurate pe 3 domenii, vor fi susține de:

Industrii creative:

  • Mădălina Andronic, co-fondator al The Awesome Project (Meșteșuguri)
  • Tudor Giurgiu (Antreprenoriat cultural)
  • Adelina Ivan (Fashion Design)

Eco:

  • Bogdan Papuc, Directorul Asociației de Eco-Turism din România (Ecoturism)
  • Mihai-Toader Paști, Project Manager efdeN (Tehnologie Eco)
  • Silvia Demeter, Arhitect specializat în domeniul restaurării (Arhitectură Eco)

Societate:

  • Sorin Ozon, Centrul Român pentru Jurnalism de Investigații (Jurnalism de Investigații)
  • Traian Brumă, Antreprenor în educație (Educație Alternativă)
  • Doru Mitrana (Antreprenoriat Social).

Tabăra va fi urmată de Primul Festival al Înălțătorilor de Zmeie și de trei concerte susținute de Moonlight Breakfast, Robin & The Backstabbers și Mara. Organizatorii au pregătit cazare direct pe plajă, în corturi individuale, cu vedere la mare, cât și transport asigurat din Mamaia. Iar, pentru ca la anul alte zmeie să se înalțe liniștite pe plajele curate, duminică, pe 3 august, se pregatește și un after-party pentru voluntarii evenimentului: ecologizarea plajei Vadu.

vizualING_20