Hai la noi la un film documentar!


Data publicării: 24/08/2012

UPDATE 27 AUGUST

Din păcate, s-au epuizat locurile pentru această seară. Ne bucurăm foarte mult că v-aţi înscris în număr atat de mare, dar Mansarda noastră nu ne poate ţine pe toţi, oricât de mult am vrea. Însă vă promitem că vom mai organiza astfel de seri, cât de curând.

Împreună cu Motivonti organizăm o seară de film joi, 30 august, de la 19:45, în Caffffe Creativa.

Așa că vă invităm să vizionăm împreună “I’m fine, thanks.”

“I’m fine, thanks” este un documentar despre automulțumire, este o colecție a unor povești de viață, este despre alegerile pe care le facem și despre căile pe care decidem să o luăm în cele din urmă.
Ceea ce e special la acest film este că a fost realizat cu ajutorul platformei de crowdfunding Kickstarter (despre care am mai scris și noi aici).
O echipă de cinci tineri a străbătut Statele Unite timp de două luni adunând povești despre viețile și alegerile făcute de oameni cu diferite background-uri.
Experiența de a face acest film le-a schimbat viețile definitiv și acum nu mai răspund cu un simplu “I’m fine, thanks”, ci cu “I’m fucking great, never been better, how about you?”

Locurile sunt limitate, iar intrarea este 20 de lei. Noi Vă așteptăm cu bere Grolsch și alte lichide cu bule sau fără, cu chef de prietenie și cel mai probabil, multă voie bună.