SCHIMBĂM LUMEA PRIN PUTEREA CUVINTELOR.

Istoric si Feedback

Creative Fitness în video

Mai multe înregistrări video

Creative Fitness în declarații

Iată mai jos câteva  ”A-ha”-uri pe care le-au avut participanții la acest program. Ei sunt profesioniști din domenii diferite: marketing, PR, recrutare, HR, headhunting, antreprenoriat, IT&C, advertising, banking, FMCG, telecom și altele. Și chiar dacă vorbim și de vârste diferite (22-45 de ani), toți acești oameni au în comun un spirit care îi provoacă să nu se blazeze niciodată, ci să se re/re/redescopere, încercând experiențe noi.

· “Am fost la Creative Fitness Studio cu echipa Aims și Dale Carnegie. Ce ne-a adus nouă concret această experiență? Ne-a învățat să facem business altfel, ne-a readus în viața profesională spiritul ludic, ne-a învățat cum să ne uităm altfel decât rațional la o problemă de business – adică creativ. N-o să divulg soluțiile creative, dar pot să vă provoc – Cum poți amenaja un sediu de companie fără să investești în zugrăvit, arhitecți și designer? Cum poți coagula comunități fără powerpoint-uri și conferințe? Cum poți să faci un project plan altfel decât în excel? Cum poți să faci proiecte noi (din alt registru decât cel de business dar pentru business) în baza pasiunilor tale? Noi am găsit răspunsurile cu antrenorii Creative Fitness Studio.” Mihaela Perianu, Director General

· “Am fost la Creative Fitness Studio cu colegii …[FT] Ionela, Roxana și Raluca. Dar, cum pe colegi îi cunoșteam deja, am fost la CFS și am cunoscut o mulțime de oameni minunați, cu preocupări dintre cele mai diferite, corporatiști sau nu, ong-iști sau nu și tot felul de alte etichete ale oamenilor care chiar încearcă și reușesc să facă lucruri frumoase.”

· “Ce mi-a adus concret această experiență? Am fost la CFS în papucii omului care vrea să cunoască alți oameni. Și care execută cu mândrie job-ul de trainer. În acest context, am simțit cum doi oameni excepționali, Sandra și Vlad, au construit un format de învățare cald și prietenos, însă, simultan, ordonat și consistent. Am experimentat cu multă plăcere exerciții și discuții propuse clar și coerent, dar și închise cu debrief-uri cu rost. Am simțit «aha-uri» potrivite în raport cu așteptările mele față de subiectul mare al creativității. Și, în final, am câștigat nu numai explicații, nu numai demonstrații, ci și inspirație. Concret, am construit formate de învățare utilizând metodele creative propuse de eveniment. Deci, per total, e cu plus.” Florin Iordachioiu

· “Nu știu dacă identific un A-ha anume. Au fost multe lucruri care mi-au deschis ochii și m-au făcut să mă bucur că sunt acolo, cu voi la fiecare ședință în parte. Ce mi-ați lăsat mie cu adevărat nu este un exercițiu sau 2, teorie sau alta, ci o stare de spirit și dorința de a face lucruri care să iasă din banal, să iasă din tipar, lucruri de care să te simți mândru la sfârșitul zilei.”

· “Există metode super fun de brainstorming pentru atunci când ești total blocat.”

· “Că ceea ce mă oprește cel mai des este teama de eșec. Că am în mine resursele pentru absolut orice și le-aș putea folosi maxim odată înlăturate fricile.”

· “Oricine se poate bucura de creativitate :)”

· “Creativitatea e un sport de echipă + poți găsi atât de multe soluții din locurile cele mai ciudate, neașteptate sau pe care le-ai considera, rațional vorbind, “neinspirante”, însă e nevoie de ceva voință și exerciții.”

· “Cel mai important “A-ha” moment cu care am rămas este faptul că poți să ieși din blocaje și probleme mult mai ușor decât credeam, și că răspunsurile/soluțiile sunt destul de aproape de noi 🙂 Și un alt “A-ha” moment este acela că nu trebuie să te descurci mai tot timpul de unul singur, ci poți întotdeauna să apelezi la cei din jur.”

· “Că îți poți lua inspirația din absolut orice lectură. Când am făcut exercițiul cu paragrafele luate la întâmplare din diferite cărți, mi s-a părut inițial că nu are nici un sens. Însă mi-am dat seama apoi că pot lega acele fraze de orice problemă 🙂 ”

· “Pentru a fi creativ nu trebuie să trăiești cu stresul că trebuie să fii creativ. Dacă îți deschizi mintea, te relaxezi, îți găsești cadrul și oamenii potriviți, soluțiile vin cumva de la sine.”

· “Că e relativ ușor să ieși din papucii obisnuitzi și să vezi lucrurile din altă perspectivă.”

· “Creativitatea este un exercițiu de grup și se practică cel mai bine în mișcare.”

Creative Fitness în fotografii

 

 

Implică-te!

Leave a Reply

Writing
is healing

Oscar
Caragiale
DONEAZĂ