Salut! Cam ăștia suntem. Un mare „împreună”. :)

DESPRE NOI

Viziunea FFFF

Până în 2030, România devine țara creativității. Românii își asumă și sunt mândri de natura lor creativă.

FFFF crede în puterea creativității în sens mai larg, a inovației. Aceea de a schimba atitudini, vieți, societatea în care trăim.

Creativitatea duce la progres. Fără un dram de creativitate, munca omului este monotonă și sub-productivă. Creativitatea aduce energie tuturor activităților umane.

FFFF este un spațiu de excelență. Adună oameni pasionați de creativitate, vii, cu expertiză și competențe. Care inspiră. Au creativitatea în sânge și sunt conștienți că fără ea nu putem aduce valoare adăugată. Împreună vom avea o contribuție directă la creșterea calității vieții, inovând.

Rolul Fundației Friends For Friends este să pună la dispoziția comunității instrumente și experiențe unice, care să permită României să devină un brand care contează, al cărui motor principal este creativitatea românilor.

Echipa

Beatrice Weber
director executiv FFFF

Beatrice este și nucleul, și membrana celulară care țin energia FFFF la foc constant din 2011. Când o vei cunoaște un pic mai bine, vei avea ocazia să vezi cum 15 ani de marketing și management în industria media se pot transforma cât ai bate din palme în tone de entuziasm și o aplicație practică excepțională. Și, fiindcă are o inimă mare-mare, crede cu ardoare că gandirea creativă este o superputere care te ajută sa progresezi în tot ceea ce faci.

O găsești aici: beatrice.weber@ffff.ro

Sorin Trâncă
fondator FFFF

Și inițiator Superscrieri – a susținut primele ediții direct din buzunarul personal, din dorința de a încuraja autorii care pot scrie responsabil.

Sorin mai este director de creație și antreprenor, un fervent susținător al creativității românești, tutore la Școala ADC.

Împreună cu partenerii săi, este și fondator al ageniei de publicitate Friends\TBWA.

are și mail de FFFF, dar mai sigur răspunde aici: sorin.tranca@friends-tbwa.ro

Zenaida Tataru
project manager

Zen a venit ca voluntar în 2011, cam pe la începtutul FFFF. Nu s-a mai dezlipit pentru că și-a dat seama că ceea ce face nu e o muncă, ci o contribuție mică adusă societății. Dacă o întrebi care e meseria ei, se blochează, dar o să-ți povestească despre cei  5 ani la care a lucrat la Superscrieri și nu numai.

Scrie-i aici: zenaida@ffff.ro

Karin Budrugeac
project manager

Fană veche a proiectelor Fundației, s-a alăturat echipei în februarie 2015. Este campioană la aplicat principiile prieteniei și o scoți destul de greu din sărite, ceea ce face să fie mereu pe flow.  Primul proiect la noi a fost Cartea Superscrieri, unde i-am descoperit calitățile editoriale, așa că am avut curaj să explorăm și mai mult partea asta de publishing. În prezent, coordonează proiectul In a Relationship, dar e implicată în toate proiectele FFFF.

În trecut, a dat Institutul Francez pe coordonarea revistei online SUB25. Are ea o rețetă secretă de time management, pentru că atunci când credem că e în timpul liber, de fapt se preocupă de tot soiul de proiecte de cultură.

karin@ffff.ro

Ingrid Weber
admin & operațional

Este eroina noastră, ne-a salvat în 2016 din insuficiență respiratorie cauzată de caruselul birocratic. Mai precis, toată migăleala treburilor legale, de care nu ai nicio șansă să scapi și întotdeauna inamicul în desfășurarea unui proiect conform planului, ea o face cu grația unui chirurg care ar opera flori.
Mai mult, este sfetnicul și suportul nostru nr. 1 în tot ce facem și crește coeficientul de organizare din echipa noastră. Poate datorită celor 16 ani de agenție?

ingrid@ffff.ro

Vlad Tăușance

Vlad e un fel de Lego-Man future level – în sensul că poți să îi dai 3 piese din filme complet diferite și îți construiește un serial de box office. Este our special brain când vine vorba de design de proiecte – ultima lovitură dată împreună: proiectul pentru liceeni, In a Relationship.

Joacă în echipa FFFF încă din 2012 – atunci am creat împreună cu el și cu Sandra Ghițescu Creative Fitness Studio, pe baza căruia dezvoltăm și customizăm și acum tot felul de experiențe de învățare pentru companii sau organizații.

Pe lângă asta, a publicat două volume de poezii, gătește de te lepezi de orice dietă, se pricepe la bagat vibe în boxe la petreceri și a mișcat online-ul la pus sus un președinte de țară.

N-are stare pe un punct fix pe glob, așa că cel mai sigur îl găsiți aici.

tausance@gmail.com

Mona Dîrțu

SUPER-Mona, dacă e să fim onești. Sau Mona cea cuantică. Sau our personal doamna profesoară. E atâta de trup și suflet pentru proiectele Superscrieri (premiile, bursele, seminariile și ateliere), că ar putea face din toate astea o meserie în sine. Are anduranță la mesaje cu „urgent” și „rugăminte”, multe primite în miez de noapte. Dar pe ea o suspectăm și că îi place, după răbdarea și dedicația cu care întoarce un punct în toate geometriile posibile.

Jurnalist cu aproape 20 de ani experiență în presa generalistă, scrie pe monadirtu.ro, a publicat, împreună cu Andreea Roșca, „Cei care schimbă jocul”,  iar lunea semnează, tot impreună cu Andreea, Monday Memo – un brief săptămânal cu informație pentru antreprenori.

monadirtu@gmail.com

Danina Arsene

Cu Danina ne-a fost scris în stele, pentru că a picat la noi direct din constelația idealiștilor & a fanilor de proiecte cu suflet. Pune de zor star dust în Policlinica de Marketing  și Comunicare pentru ONG-uri, ca un manager de proiect neeclipsabil.

În restul timpului, e genul de freelancer care vine la noi la birou cu ponturile de balet în geantă.
Iar în restul restului de timp, face piruete magice cu comunicare & PR pentru alte proiecte în care crede.

danina.arsene@ffff.ro

Alexandra Cantor

Steluța geamănă a Daninei, a dat și ea jobul important din companie pe proiectele care-i dau sens și zvâc și la răsărit, și la apus de soare.
Colaborăm ca-n familie, în proiectul Policlinica de Marketing  și Comunicare pentru ONG-uri. S-a format ca trainer și e sufleur profesionist în strategii de comunicare.

alex_cantor@gmx.net

Sandra Ghițescu

Sandra e sora noastră magică și primul fan adevărat al creativității practice cu care ne-am ciocnit. Așa au ieșit primele scântei pentru Creative Fitness Studio, apoi a venit și Vlad și echipa de scandal neurobic a fost completă.

Sub prezența ei de magnet pentru endorfine, Sandra e un profesionist cum rar am întâlnit – o suspectăm că deține un stash intergalactic de diplome de trainer, consultant în comunicare, public speaker și networker activ în industrii creative.

Jonglează voie bună și sinapse îndrăznețe și dresează poiuri.

Echipa Friends/TBWA


Cris Cazacu –
Un Art Director rarisim, care cere pro bono proiecte cu noi. Ilustrează cu pasiune
Cornel Preda – de la începuturile FFFF, Solving Master of DTP disaster „Când să fie gata? – Ieri!”
Dan & Roxana – Yoda 2.0 ai producției de orice fel de materiale
Petrică –
Căpitan regie tehnică Anti-Bucluc
Alți goodffffelas:
Lavinia Plohod (art), Ciprian Drăgoi (programare), Andreea Dîrzeanu (trafic), Claudia Gavrilă, Anca Băcilă, Dani Cioba (it).

Tibi&Pocs

Echipa noastră de creație pentru Superscrieri, încă de pe vremea când erau în Friends. Acum și-au mutat biroul în sufragerie, cu Toro, Sona & Freya (trei blănoși).
tibisipocs.ro

Implică-te!

Leave a Reply

Writing
is healing

Oscar
Caragiale
DONEAZĂ