CITEȘTI SUPERSCRIERI = SUSȚII SUPERSCRIERI

O nouă generație de jurnaliști muncește din greu pentru a restabili o relație de încredere cu cititorii, pentru ca aceștia să aibă siguranța că în România există jurnalism făcut în folosul oamenilor. Proiectul Superscrieri aduce an de an acest tip de jurnalism în fața cititorilor, prin Premiile Superscrieri, Superscrierile Lunii și Festivalul Superscrieri.

Dacă și tu știi cât de important este jurnalismul de misiune publică, ai prilejul să-l susții chiar acum.

100 RON Primești cărțile Superscrieri. Drumul generației noastre și Superscrieri 2.0

Două volume care adună între paginile lor 7 din cei 9 ani de Superscrieri. Răsfoindu-le, vezi cum apar primele redacții de narrative journalism de la noi, cum atrag unii dintre cei mai talentați jurnaliști, cum se înmulțesc și diversifică formatele materialelor, cum se strâng rândurile unei comunități. Înțelegi că în România încă se face jurnalism de calitate, pentru oameni.

80 RON Primești cartea Superscrieri 2.0, o antologie de 23 de materiale, câștigătoare ale celor mai importante premii Superscrieri între 2015 și 2017.

O radiografie unică a României ultimilor ani și un compendiu de cel mai bun jurnalism made in RO. Investigațiile din această carte privesc România prin prisma sistemului medical, al celui judiciar, a corupției la nivel înalt sau al felului în care sunt cheltuiți bani publici, dar și prin cea a vieților acelor eroi necunoscuți și rezilienți care se ascund printre noi.

50 RON Primești cartea Disrupție, sfaturi de la Jean-Marie Dru.

45 de fețe ale Disrupției, în 45 de povești de succes ale unor branduri pentru care inovația a devenit model de business. Experiențele lor sunt filtrate de una dintre cele mai creative minți ale lumii – „prototipul gânditorului”, chairman al agenției de publicitate TBWA Worldwide.

Selecteaza cantitatea:   

Total: 100 RON

Prețurile includ livrarea prin curier. Plătești cu 20 lei mai puțin dacă vii să donezi și să iei cărțile direct de la noi. Pentru comenzi mai mari, scrie-ne direct la ingrid@ffff.ro.
Salut!

Noi suntem Fundația Friends For Friends (FFFF pentru prieteni) și încercăm să facem lucrurile altfel - cu sens. Credem că o fundație nu trebuie să cheltuie mai mult decât întoarce, efectiv, în societate. Cu alte cuvinte, cu donațiile tale nu ne plătim salarii grase, nici team-buildinguri în care să elaborăm strategii savante, ci le direcționăm către proiecte reale, cu miză și impact, cum ar fi Superscrieri, orientat către creșterea unui public cititor mai avizat, In a Relationship, consacrat generației viitoare, sau Policlinica de Marketing și Comunicare, gândită să ajute alte ONG-uri cu folos.

Tu poți să fii alături de noi prin donații și alăturându-te comunității noastre, care, cu cât crește mai mult, cu atât poate să spargă mai multe bule.