Tu dai, noi dăm

Dacă și tu știi cât de important este jurnalismul de misiune publică, ai prilejul să-l susții chiar acum. Pentru o donație de minimum 60 de lei, noi îți trimitem cartea Superscrieri 2.0 - o radiografie unică a României ultimilor ani și un compendiu de cel mai bun jurnalism made in RO.

Proiectul Superscrieri aduce an de an cel mai bun jurnalism românesc în fața cititorilor, prin Premiile Superscrieri, Superscrierile Lunii și Zilele Superscrieri. Susține-l acum.


CITEȘTI SUPERSCRIERI = SUSȚII SUPERSCRIERI

Dacă donezi o sumă între 60 și 100 RON, primești cartea Superscrieri 2.0 din partea noastră.

Pentru mai mult de 100 RON, pe lângă carte, îți mai trimitem și un cadou surpriză.

Dai mai mult, primești mai multe

Noi suntem Fundația Friends For Friends (FFFF pentru prieteni) și încercăm să facem lucrurile altfel - cu sens. Credem că o fundație nu trebuie să cheltuie mai mult decât întoarce, efectiv, în societate. Cu alte cuvinte, cu donațiile tale nu ne plătim salarii grase, nici team-buildinguri în care să elaborăm strategii savante, ci le direcționăm către proiecte reale, cu miză și impact, cum ar fi Superscrieri, orientat către creșterea unui public cititor mai avizat, In a Relationship, consacrat generației viitoare, sau Policlinica de Marketing și Comunicare, gândită să ajute alte ONG-uri cu folos.

Tu poți să fii alături de noi prin donații - recurente sau punctuale - și alăturându-te comunității noastre, care, cu cât crește mai mult, cu atât poate să spargă mai multe bule.

Pentru că ne place să fim darnici cu prietenii noștri, îți putem oferi, în schimbul donațiilor, obiecte muncite de noi.

30 RON Primești cartea Disruption – sfaturi de la Jean Marie Dru, una dintre cele mai creative minți ale lumii sau Cartea Superscrieri – primul volum cele mai bune Superscrieri 2011 – 2014
50 RON Primești o borsetă realizată de Remesh în cadrul unui proiect social, din fostele noastre bannere Superscrieri
60 RON Primești cartea Superscrieri 2.0
Vreau să donez:

Dacă vrei să fii alături de noi pe termen lung și bifezi căsuța de donație recurentă, îți poți alege oricare dintre produsele de mai jos.