Re-charging Romania through #Creativity. Since 2009.

Campanii

Despre proiect | Cercetare | Ateliere & intervenții Insights | Broșura „Generația nevorbită” 


Ziua non-violenței în școli (30 ianuarie 2017)

Am comunicat rezultatele cercetării cu ocazia Zilei Internaționale pentru non-violență în școli, 30 ianuarie, pe care le-am reunit sub titlul„Generația nevorbită are cuvântul”. Le găsești aici & aici poți să răsfoiești broșura.

Ziua Adolescentului (14 – 16 mai 2017)

Deși mai nimeni nu știe despre ea, Ziua Adolescentului se sărbătorește în a doua duminică din mai a fiecărui an. Am profitat tocmai de această lipsă de comunicare pe tema adolescenților pentru a pune la cale o campanie online de awareness pe tema violenței de cuplu la adolescenți. Campania a fost gândită pro-bono de agenția Friends \ TBWA iar la baza ei au stat niște bannere cu mesaje, care au jucat rolul unor potențiali parteneri abuzivi. Poți vedea mai multe aici.

Test de relație (iulie – august 2018)

Împreună cu Silvia Guță, psihoterapeută și trainer, am gândit un test de relație complex, care să scoată în evidență riscurile potențiale de abuz din relații. L-am testat împreună cu un grup de 50 de adolescenți și în urma feedback-ului primit de la ei am gândit ultima variantă de întrebări. Testul îl poți face aici, iar campania video care îl însoțește va fi disponibilă pe pagina de Facebook a proiectului și pe pagina de YouTube FFFF.


Implică-te!

Writing
is healing

Oscar
Caragiale
DONEAZĂ