Ne bucuram sa vedem cum cartile inca mai au puterea de a aduna oameni.

De aceea vrem sa le multumim celor care s-au lasat atrasi de acest magnet in Noaptea Bibliotecilor si au animat cu voie buna si curiozitate Biblioteca FFFF din mansarda Caffffe Creativa.

Ce s-a mai intamplat, cine a mai fost cu noi si cui vrem sa mai multumim, gasiti la un click distanta, pe site-ul Fundatiei Friends For Friends.

Iar mai jos, multe poze. 🙂

P.S. Suntem foarte recunoscatori si Ceainariei Bernschutz&Co, care ne-a aromat seara cu cateva sortimentede ceaiuri exotice, lui Sorin Boncea, pentru copacelul din rolul “Copacul Cunoasterii”, voluntarilor de la CROS si Teodorei Migdalovici pentru selectia de spoturi de la Cannes Lions.

Implică-te!

 • Sunt la al doilea calendar Friends primit cadou, ceea ce inseamna ca merg la Biblioteca deja de un an jumate. Am imprumutat mai multe carti decat as fi putut cumpara de una singura, am cunoscut oameni, am schimbat pareri despre carti. Am facut si eu la randul meu recomandari de carti, dar am spus de Biblioteca si tuturor celor pe care ii stiu cu un minim interes pentru publicitate. Nu stiu cati oameni noi am adus, sau daca am adus macar unul, dar tot incerc pentru ca mi se pare printre cele mai bune initiative de sprijinire a tinerelor talente publicitare, chiar si a celor fara habar de concepte sau key visual-uri. De cei care stiu deja cate ceva se ocupa industria singura.
  Friends a facut ceva aici pentru oamenii cei multi si pasionati care vor sa isi dea seama cel putin daca zona asta a publicitatii e la fel de frumoasa si dupa ce incepi sa vezi cum functioneaza. Si o pot face usor, la ei acasa, cu cartile in brate, ca apoi sa-si practice eventuala meserie cu simt de raspundere si competenta. Eu zic ca asta e bine pentru toata lumea.

 • Mulțumim mult, Corina, pentru vorbele frumoase și pentru că faci parte dintre cei care vor să se perfecționeze mereu prin lectură!
  Te așteptăm oricând cu drag să revii 🙂

 • Salut! Din partea Bibliotecii Prăfuite, mă adresez. Aş dori să susţin şi eu site-ul biblioteca ffff .
  Am publicat linkul la mine aici http://biblioteca-prafuita.blogspot.com/ (în josul paginii) şi mi-ar face o deosebită plăcere dacă am colabora şi dacă v-aş putea ajuta. Aştept un răspuns. La revedere

  •  Salutare!

   Iti multumim foarte frumos! Ne poti sustine si mai mult daca donezi o
   carte, in schimbul careia primesti un abonament cu acces la peste 1400
   de titluri din comunicare, business, etc.

   Asadar, te astepam cu drag la noi si suntem deschisi si la idei noi si propuneri. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Writing
is healing

Oscar
Caragiale
Zilele & Gala Superscrieri 2019
DONEAZĂ