donează


SCHIMBĂM LUMEA PRIN PUTEREA CUVINTELOR.

              

Credem în puterea cuvintelor de a schimba minți și suflete, de a revela lumea în care trăim, de a prezenta modele de urmat.

Premiile Superscrieri este o competiție care promovează jurnalismul narativ și scriitura creativă despre oameni, evenimente și momente reale, crezând în puterea cuvintelor de a influența în bine relațiile dintre noi și de a genera schimbări de atitudini, cutume, norme.

Credem că România are nevoie de poveşti puternice şi texte de calitate care: informează corect, emoționează, modifică percepţii şi stereotipuri, creează mişcări sociale, și, în final, schimbă lumea în care trăim.

Prin această competiţie vrem să încurajăm în România tipul de scriitură care dă câştigătorii de premii Pulitzer. Premiile sunt deschise în mod democratic tuturor autorilor, consacraţi sau nu, din presă sau de pe platforme digitale, jurnalişti sau bloggeri, profesionişti sau amatori.

MISIUNEA DECLARATĂ A SUPERSCRIERILOR: să contribuie activ la creşterea unei noi generaţii de oameni de presă.

VIZIUNEA noastră: stimularea unei clase de autori, editori şi publisheri cu simţ de răspundere faţă de cititori.

Premiile Superscrieri  se adresează nu numai autorilor, ci și cititorilor, publicului în ansamblu. Suntem convinși că scrierea creativă produce nu numai conținut mai bun, ci și autori și cititori mai responsabili.

Fundația încurajează orice donație, atât financiară cât și sub formă de promovare, și vă mulțumim anticipat pentru asta.

Implică-te!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Writing
is healing

Oscar
Caragiale
Au mai rămas
zile până la
#GalaSuperscrieri2017