SCHIMBĂM LUMEA PRIN PUTEREA CUVINTELOR.

Juriul

Supermulțumim juraților care au fost alături de noi și de cititori și ne-au ajutat  să numim Superscrierea Cititorilor.

alex_ciucaAlex Ciucă

“Comunicator, blogger pe Hoinaru.ro din 2007, pasionat de advertising şi de scrierile interbelice. Am absolvit prima ediţie a Şcolii ADC*RO şi Facultatea de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti. Conduc o agenţie de comunicare online. În rarele momente în care nu fac PR, scriu pe blog. De cele mai multe ori îmi place.”

 

 

 

alexAlex Gâlmeanu

Fotograf profesionist din ’98, dă cu blitz-ul pentru diverse publicații, advertising și multe proiecte experimentale. E de privit mai mult decât de discutat, așa că îi găsiți o parte din muncă aici: www.alexgalmeanu.com

 

 

 

amalia fodorAmalia Fodor

Lucrează de peste 10 ani în domeniul comunicării, acumulând experiență în comunicare internă, relații publice și responsabilitate socială corporativă. Absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității “Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca, Amalia Fodor s-a alăturat echipei Orange România din 2000. Începând cu iunie 2012 asigură conducerea, implementarea și supravegherea programelor Fundației Orange.

 

 

532071_545517052129625_1915101990_n (1)Andreea Burlacu

“Blogger cu studii de stiinte politice și comunicare, PR-ul din agentiile de publicitate. Citesc ca să trăiesc și trăiesc să citesc.”

Vă întâmpină pe blog-ul ei cu un citat din Confucius: “Life is really simple but we insist on making it complicated.”

 

 

bogdana

Bogdana Butnar

Planner, online strategist și blogger.

Este Industry Manager la Google România, dar nu acesta este motivul pentru care ocupă destule pagini dacă dați un search după numele ei – ci pasiunea pentru tot ceea ce înseamnă comunicare în mediul digital.

 

 

bto

Bogdan Theodor Olteanu

Bogdan Theodor Olteanu este Managing Director la agenția de PR BORȚUN•OLTEANU. Scrie pe www.bto.ro și este parte din gașca din spatele www.sub25.ro.

 

 

 

 

_MG_8900

Corina Vasile

Corina Vasile s-a alăturat echipei Raiffeisen Bank în aprilie 2002, după o carieră de 10 ani în presa financiară. În perioada 2000 -€“ 2002 a fost redactor – șef al celui mai important cotidian de afaceri din România, Ziarul Financiar. Este director de Comunicare și Relații Publice al Raiffeisen Bank, coordonând comunicarea externă și internă a băncii, precum și programele de responsabilitate socială. Începând din anul 2000, predă cursuri de jurnalism economic (Universitatea Media, FJSC) și PR bancar (FJSC).

 

Cristian China Birta

Cristian China Birta

Blogger pe chinezu.eu, antreprenor cu proiectele:

blogalinitiative.ro,

sportlocal.ro

blogdebere.ro și politicalocala.ro.

Militează pentru dezvoltarea blogosferei, atât din punct de vedere al bloggerului (în plan personal), dar și în ceea ce privește profesionalizarea ei și cresterea numărului de bloggeri care să ia mult mai în serios ceea ce fac.

 

Corina Vasile

Elena Cîrîc

Elena Cîrîc

Campaigns Manager la STANDOUT, blogger.

Pentru o persoană care iubeşte viaţa, oamenii şi natura, petrece uneori prea mult timp online.

În rest, e un om cu un intens dor de ducă – poate şi de aceea o puteţi  întâlni  în cele mai diverse locuri, făcând cele mai diverse lucruri, sau o găsiţi scriind mai nou pe blogul Paravion.ro.

 

 

uceanu

Mădălina Uceanu

Mădălina Uceanu lucrează în domeniul resurselor umane din 1994. În 2009 a lansat www.portalhr.ro, iar din 2010 a demarat Career Advisor, oferind servicii de Recrutare, Consultanţă HR şi Managementul carierei. Scrie pe www.madalinauceanu.ro.

 

 

 

 

Maria Besnea_Superscrieri 2013

Maria Besnea

S-a alăturat echipei Petrom din 2008, în care ocupă în prezent funcţia de Social Affairs Expert.

Se ocupă de PR, activităti media legate de proiecte de CSR în Petrom, programele de voluntariat ale companiei şi atragerea de ONG-uri.

Ca şi noi, vrea să facă o lume mai bună, aşa că job-ul a devenit hobby-ul ei.

 

 

monica jitariuc - Copy

Monica Jitariuc

Monica Jitariuc lucrează în comunicare de peste 12 ani. In prezent, managing director la cea mai premiată agenţie de PR românească, THE PRACTICE. În timpul liber şi puţin  îi place să citească, să scrie, să vada filme şi locuri din lume. O găsiţi pe:

www.monicajitariuc.ro, Twitter, Facebook, LinkedIn.

 

 

sintia raduSintia Radu

Sintia Radu lucrează în presă de vreo şase ani, dar se consideră jurnalist de mult mai puţin timp. A trecut prin tot felul de redacţii (radio, TV şi presă scrisă) cu tot felul de oameni care azi îi sunt fie prieteni, fie colegi, fie chiar mentori. Are liste întregi de cărţi pe care vrea să le înceapă şi zile de doar 24 de ore care-i dau peste cap toate planurile. Crede că jurnalismul e de departe cea mai tare meserie şi da, a luat un premiu Superscrieri.

 

 

_DSC_3712bwTudor Chirilă

Este actor, muzician, compozitor și producător. A jucat în 13 spectacole de teatru în regia unora dintre cei mai valoroși regizori români. În 2004 a cîștigat un premiu UNITER pentru rolul Malvolio din A douăsprezecea noapte de William Shakespeare, în regia lui Gelu Colceag, fiind cel mai tânăr actor care a obținut această distincție până în acel moment. Printre producțiile de film în care a jucat se numără Legături bolnăvicioase, în regia lui Tudor Giurgiu, Milionari de weekend, în regia lui Cătălin Saizescu, și Nordrand, coproducția austro-germană regizată de Barbara Albert. În 1996 a fondat și a devenit solistul uneia dintre cele mai iubite formații rock din România, Vama Veche, iar acum își continuă cariera muzicală ca lider și solist vocal al formației Vama.

 

vlad-stroescu

 

Vlad Stroescu

Este un psihiatru francofil, meloman, biciclist. Pe lângă psihiatrie – sau “datorită” ei – este interesat de științele sociale. Așa că scrie aici despre antropologie, etnologie, sociologie sau despre alte domenii ce țin de umanismul medical. Mai scrie și pe un blog care nu prea are de-a face cu meseria lui.

 

Implică-te!

Leave a Reply

Writing
is healing

Oscar
Caragiale
DONEAZĂ