SCHIMBĂM LUMEA PRIN PUTEREA CUVINTELOR.

Juriul

 


alex_ciucaAlex Ciucă

“Comunicator, blogger pe Hoinaru.ro din 2007, pasionat de advertising şi de scrierile interbelice. Am absolvit prima ediţie a Şcolii ADC*RO şi Facultatea de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti. Conduc o agenţie de comunicare online. În rarele momente în care nu fac PR, scriu pe blog. De cele mai multe ori îmi place.”

 

 

 

alexAlex Gâlmeanu

Fotograf profesionist din ’98, dă cu blitz-ul pentru diverse publicații, advertising și multe proiecte experimentale. E de privit mai mult decât de discutat, așa că îi găsiți o parte din muncă aici: www.alexgalmeanu.com

 

 

 

 

ana glavceAna Glavce

Ana Glavce a absolvit facultatea de Biologie și a terminat studiile universitare cu un masterat în Neurobiologie și Etologie umană. Și-a început cariera în mediul academic, la Universitatea București, și-a continuat pregătirea prin studii postuniversitare de specializare, iar Post Graduate Diploma în Business Studies acordată de Warwick Business School UK și Lean Green Belt sunt doar câteva dintre calificările obținute pe parcurs.

În anul 2000 s-a alăturat companiei TNT România, în cadrul căreia este Director de Resurse Umane

 

532071_545517052129625_1915101990_n (1)Andreea Burlacu

PR @ Friends Advertising. “Blogger cu studii de stiinte politice și comunicare, PR-ul din agentiile de publicitate. Citesc ca să trăiesc și trăiesc să citesc.”

Vă întâmpină pe blog-ul ei cu un citat din Confucius: “Life is really simple but we insist on making it complicated.”

 

 

 

arielAriel Constantinof

„Sunt un om care face doar acele lucruri ce-l fac fericit.”

A pus pe roate un nou sistem de curierat pe bicicletă, Tribul, ține un blog despre despre motivare și dezvoltare personală – Motivonti.ro – și a scris și-o carte. Lista lucrurilor pe care le-a făcut pare invers proporțională cu vârstă lui, 23 de ani. Vedeți aici ce și cum.

 

 

 

bogdanaBogdana Butnar

Planner, online strategist și blogger.

Din februarie 2014 este Industry Manager la Google, in UK, dar nu acesta este motivul pentru care ocupă destule pagini dacă dați un search după numele ei – ci pasiunea pentru tot ceea ce înseamnă comunicare în mediul digital.

 

 

_MG_8900Corina Vasile

Corina Vasile s-a alăturat echipei Raiffeisen Bank în aprilie 2002, după o carieră de 10 ani în presa financiară. În perioada 2000 -€“ 2002 a fost redactor – șef al celui mai important cotidian de afaceri din România, Ziarul Financiar. Este director de Comunicare și Relații Publice al Raiffeisen Bank, coordonând comunicarea externă și internă a băncii, precum și programele de responsabilitate socială. Începând din anul 2000, predă cursuri de jurnalism economic (Universitatea Media, FJSC) și PR bancar (FJSC).

 

neagoeCristian Neagoe

Editor șef la Șapte Seri.

A studiat filosofie la Universitatea din București, absolvind cu o teză despre autoritate și cunoaștere deschisă în comunitățile virtuale. A lucrat ca librar, traducător, editor, organizator de evenimente și PR manager în București și în New York.

 

 

Cristian China BirtaCristian China Birta

Blogger pe chinezu.eu, antreprenor cu proiectele:

blogalinitiative.ro,

sportlocal.ro,

blogdebere.ro și politicalocala.ro.

Militează pentru dezvoltarea blogosferei, atât din punct de vedere al bloggerului (în plan personal), dar și în ceea ce privește profesionalizarea ei și cresterea numărului de bloggeri care să ia mult mai în serios ceea ce fac.

Elena Cîrîc_2014Elena Cîrîc

Social Media Strategist la Webstyler, cea mai premiată agenție de comunicare digitală locală, și blogger în timpul liber, pe elenaciric.ro

Pentru o persoană care iubeşte viaţa, oamenii şi natura, petrece uneori prea mult timp online.

În rest, e un om cu un intens dor de ducă – poate şi de aceea o puteţi întâlni în cele mai diverse locuri, făcând cele mai diverse lucruri.

 

 

luiza vasiliuLuiza Vasiliu

Jurnalistă la Dilema veche. Are o rubrică săptămînală în Suplimentul de cultură, de care n-a obosit nici după 10 ani. Scrie despre orice i se pare că-i ameninţă confortul şi liniştea, inclusiv despre cărţi, muzici, filme. A tradus Jurnalul lui Gide, Scrierile pornografice ale lui Boris Vian, Winnie-the-Pooh şi Testul psihopatului al lui Jon Ronson. Are texte în antologiile din colecţia „Prima dată”, scoasă de Editura ART, şi multe alte texte în cap, pe care speră că o să le scrie la un moment dat, dacă n-o să mai doarmă atîta.

Câștigătoare la Premiile Superscrieri

 

uceanuMădălina Uceanu

Mădălina Uceanu lucrează în domeniul resurselor umane din 1994. În 2009 a lansat www.portalhr.ro, iar din 2010 a demarat Career Advisor, oferind servicii de Recrutare, Consultanţă HR şi Managementul carierei. Scria pe www.madalinauceanu.ro.

 

 

 

 

monica jitariuc - CopyMonica Jitariuc

Monica Jitariuc lucrează în comunicare de peste 12 ani. In prezent, co-managing director la cea mai premiată agenţie de PR românească, THE PRACTICE. În timpul liber şi puţin  îi place să citească, să scrie, să vada filme şi locuri din lume. O găsiţi pe:

www.monicajitariuc.roTwitterFacebookLinkedIn.

 

 

veronica dogaruVeronica Dogaru

Veronica Dogaru este Corporate Communications Manager  la Orange România. Cu o experiență de peste 13 ani în comunicare, Veronica se ocupă de dezvoltarea și implementarea strategiei de imagine și comunicare corporativă și responsabilitate socială a companiei, coordonând activitatea echipelor de PR, CSR și comunicare internă ale Orange.
Cei 15 ani petrecuți  în telecom i-au adus oportunitatea învățării din experiențele extrem de dinamice și de provocatoare oferite de industrie în sine și de mediul organizațional.
Veronica este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București, specializarea Română-Franceză, și a unui master francofon în comunicare la Facultatea de Sociologie și Asistență socială.

 

 

vlad tausanceVlad Tăușance

Scriitor, jurnalist, strategic planner și public speaker. Scrie pentru Esquire, Cosmopolitan, Şapte Seri, Tataia, wall-street.ro și a construit reviste ca MAX Romania, ON Vodafone și Energiea.

Urăște copy & paste. A publicat un volum de debut în 2011 – Legende Urbane, Editura Herg Benet – şi în 2013, Saga, bilete la clasa de mijloc.

Trainer @ Creative Fitness Studio.

 

 

 

vlad-stroescuVlad Stroescu

Este un psihiatru francofil, meloman, biciclist. Pe lângă psihiatrie – sau “datorită” ei – este interesat de științele sociale. Așa că scrie aici despre antropologie, etnologie, sociologie sau despre alte domenii ce țin de umanismul medical. Mai scrie și pe un blog care nu prea are de-a face cu meseria lui.

 

 

 

Implică-te!

Leave a Reply

Writing
is healing

Oscar
Caragiale
DONEAZĂ