SUPERSCRIERI 2.0

Biblioteca de Inovație FFFF

Câteva reguli de funcționare

Cum te abonezi ?
Donezi o carte de comunicare / creativitate și gata, ești abonat.

Cand poţi veni să iei cărţi ?
L-V: 10.30 – 18.30
Pentru excepţii, contactaţi-o pe Zen la zenaida@ffff.ro.

Numărul maxim de cărţi pe care le poţi lua ?
3

Cât poţi să ţii cărţile ?
3 săptămâni
Ce se întâmplă dacă nu ai cum să le înapoiezi la timp ?
Dă un e-mail la zenaida@ffff.ro și anunţi că nu poţi să ajungi; îţi mai poţi prelungi împrumutul cu maximum 1 săptămână.

Ce se întâmplă dacă nu anunţi că întârzii sau depășești și cele 2 săptămâni de graţie ?
La împrumutul următor nu vei împrumuta mai mult de o carte.

eBook readerele se răsfoiesc și se studiază numai la sediul Bibliotecii, în intervalul menţionat mai sus. Se lucrează cu programare sau, în lipsa acesteia, după regula primului sosit.  Înainte de a te invita să te bucuri de eBook reader va trebui să semnezi în lista de împrumut.

DESCARCA FORMULARUL DE INSCRIERE

Lista de cărți

Descarca lista de aici

Biblioteca

carte citită și share-uită de Cora Bundur, spiriduș @ FFFF După fondarea companiei 37signals, Jason Fried și David Heinemeier Hansson au trecut la crearea cărții ce a sintetizat întreaga lor experiență de [...]

în Biblioteca

carte citită și share-uită de Cora, spiriduș @ FFFF  Lisa Gansky, autoarea cartii În rețea. De ce sharing-ul reprezintă viitorul afacerilor, a plecat de la premisa că societatea din ziua de azi a [...]

în Biblioteca

Salutare, oameni frumoși! Prietenii de la Editura Publica, cărora le mulțumim că ne susțin în toate proiectele noastre, ne-au trimis câteva dintre ultimele lor apariții, să le ținem la păstrat pentru curioși [...]

în Biblioteca

Încercăm, pe cât posibil, să promovăm nu doar superscrisul, ci și supercititul. Poate mulți dintre voi nu știți sau ați uitat că Mansarda noastră adăpostește o bibliotecă. Biblioteca de Inovație, [...]

în Biblioteca

Dă mai departe o carte

biblioteca-1

O idee poate schimba lumea. Avem nevoie de idei şi informaţii, creativitatea are nevoie de ele. Construim deci  o bibliotecă de comunicare, business și creativitate.

Așa că, dacă îți dau cărțile pe dinafară din bibliotecă, dacă ai început să îți construiești mobilă din publicații sau dacă ești de părere că o carte este făcută să circule, ajută-ne:

Donează o carte de comunicare, business sau creativitate

Nu ești singurul cu cărți tari? Întreabă-ți colegii dacă vor să doneze și ei. În cazul în care locul tău de muncă oferă potențial de strângere de cărţi, avem o soluție și pentru această oportunitate:

 

 

biblioteca-2

Avem o cutie de colectare

Mecanismul este simplu: îţi trimitem această cutie, o expui în spaţiul cel mai accesibil în care angajaţii şi prietenii companiei o pot vedea. Stă o lună acolo, timp în care, de la o zi la alta, cine are pe acasă o carte, o poate da mai departe.

Dacă nici așa nu merge, mai avem alternative:

Vorbește. Comunică. Spune mai departe de proiectul nostru. Dacă tu nu ne poți ajuta, e posibil ca un prieten să poată. Ai abilități oratorice? Și mai bine; convinge-i să doneze o carte, două și îți vom fi pe veci recunoscători.

Încă ceva:

biblioteca-3

O singură problemă – nu îți putem păstra anonimatul. Ne plac cărţile cu poveste, aşa că pregăteşte un mesaj pentru posteritate și semnează-te pe cartea donată.

În cazul în care nu prea știi de unde să începi, avem un wishlist de 300 de cărți pe care le căutăm de mult timp. Aşa că dacă nu ştii ce carte să donezi, poţi să te inspiri de aici.

În numele tuturor celor ce cred în puterea creativităţii, îţi FFFFOARTE MULŢUMIM!

PS După cum știi, comuncarea nu e unidirecțională. Dacă te interesează domeniile din care strângem titluri, vino la noi și împrumută cărţi.

Implică-te!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Writing
is healing

Oscar
Caragiale
Au mai rămas
zile până la
#GalaSuperscrieri2017